کانتینر صادراتی با استاندارد جهانی

کانتینر صادراتی با بهترین کیفیت ساخت در پیشرو کانکس : کانتینرها به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند و بر اساس اندازه، وزن و نوع کاربری شان مورد استفاده قرار می گیرند. بسیاری از اقلام و کالاهای که به کشورهای دیگر صادر می شوند به واسطه کانتینر صادراتی با شرایط ویژه انجام می شود. مثلا از کانتینرهای یخچالی برای صادرات مرغ و گوشت به کشورهای دیگر استفاده میگردد. کانتینر صادراتی بر حسب نوع کالا و محصولاتی که قرار است صادر شوند انتخاب می گردند.

انتخاب کانتینر صادراتی

کانتینر وارداتی و کانینر صادراتی باید بر حسب ویژگی های خاص انتخاب می شوند. به منظور انتخاب یک کانتینر مناسب اولین چیزی که باید مد نظر گرفته شود فضای قابل بارگیری در کانتینر میباشد. و این موضوع در کانتینر هایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که به شکل باکس و کاملاً در بسته و پوشیده می باشند.

کانتینر صادراتی

بسیاری از خریداران و فروشندگان کالا برای انتخاب یک نوع کانتینر به منظور واردات و صادرات کالا یا حمل محموله‌های خود به ابعاد بسته بندی محموله یا کالا و ابعاد درونی کانتینر توجه می کنند اما در زمان بارگیری نمی توانند همه بسته‌های خودشان را بارگیری نمایند. تجربه ها ثابت کرده است .که امکان اینکه تمام فضای داخلی کانتینر به شکل جعبه یا کارتن مورد استفاده قرار بگیرد وجود ندارد. و همیشه بین بسته ها و بدنه کانتینر یک میزان فضای خالی وجود خواهد داشت. و به همین جهت برای اینکه بتوانید یک کانتینر مناسب را انتخاب کنید باید به اندازه بسته ها و فضای کانتینر دقت کنید و همیشه یک فضای خالی احتمالی را نیز در نظر بگیرید و در نهایت کانتینر صادراتی یا کانتینر وارداتی را انتخاب کنید.

کانتینر GP یا DC

کانتینر HC یکی از نمونه های رایج کانتینر می باشد که دارای دو نمونه ۲۰ فوت و ۴۰ فوت است؛ البته در کانتینر ۴۰ فوت نمونه دیگری نیز وجود دارد که حدود ۲.۷ متر ارتفاع داشته و برای محموله ها و کالاهایی مورد استفاده قرار گرفته می شود . که حجم بیشتر و ارتفاع بالاتری دارند که به آن کانتینر High Cube گفته می شود. حداکثر وزنی که کانتینر 20 فوت می تواند تحمل کند 22 تن و برای کانتینر 40 فوت وزن 26 تن می باشد. البته این رقم ها می تواند با توجه به نوع کالا و ویژگی های آنها متغییر و متفاوت باشد.

نمونه دیگری از کانتینر وجود دارد که با عنوان HD شناخته می شود. این نمونه از کانتینر ۲۰ فوت از نظر اندازه و حجم بارگیری با  کانتینرهای ۲۰ فوت معمولی تفاوتی نداشته است اما تولید آن با استانداردهای بوده که می توان در آن محمولات کم حجم و سنگین را بارگیری نمود. از نوع کانتینر Heavy Duty است این امکان وجود دارد که حتی تا ۲۸ تن هم در درون این کانتینرها بارگیری صورت بگیرد.

معرفی کانتینر Open Top

این نوع از کانتینر ها نیز در دو نمونه ای ۲۰ فوت و ۴۰ فوت قابل استفاده هستند. و در قسمت بالای آن ها سقف وجود ندارد و با چادر و پارچه پوشانده می شود. معمولاً اقلامی که امکان بارگیری آنها از درب کانتینر وجود نداشته باشد را در درون این کانتینرها بارگیری می‌کنند. البته گاهی از محصولات نیز ارتفاعشان بیشتر از ارتفاع کانتینر بوده و به همین جهت اصطلاحاً به آن ها Out Of Gage گفته می‌شود و ممکن است از قسمت بالای کانتینر بیرون زده شوند. و این نمونه کانتینرهای OT به عنوان بهترین گزینه برای بارگیری آنها محسوب می‌شوند.

معرفی کانتینر Platform

نمونه‌ای از کانتینرها وجود دارد که فاقد هر نوع دیواره هستند . و برای محموله هایی که سایز بزرگ دارند و محموله های ترافیکی از این نمونه کانتینرها استفاده می گردد . و در انواع ۲۰ و ۴۰ فوت قابل استفاده می باشند.

معرفی کانتینر FR

کانتینرهای Flat Rack در دو نمونه 20 و 40 فوت بوده‌اند و دیواره های طولی و سقف ندارند. و برای محصولاتی که حجم آنها بزرگ است و ممکن است که حجم آنها از اندازه کانتینر بیشتر شده باشد. و از کناره ها یا ارتفاع بیرون زده باشند کاربرد دارند.

کانتینرهایIso Tank

این نمونه از کانتینرها تنها برای محموله‌های استفاده می‌شوند که شیمیایی و نفتی هستند و در دو اندازه ۲۰ فوت و ۴۰ فوت می باشند البته این نمونه از محصولات اصلاً قابل بسته‌بندی نیستند و در درون این کانتینرها بارگیری می شوند.

معرفی کانتینر RF

کانتینرRefrigerated نیز در اندازه ۲۰ و ۴۰ فوت می باشد . و دارای سیستم های خنک کننده و عایق‌بندی هستند. که به آنها کانتینر یخچالی می گویند. و برای محصولاتی استفاده می شوند . که ممکن است در زمان حمل و نقل فاسد شود و محموله هایی که به درجه کنترل شده و پایین نیاز دارند.

در این نمونه از کانتینرها وقتی که در بنادر باشند و دارای محموله باشند. باید به سیستم برق وصل شوند پس با این توضیح علاوه بر کرایه حمل بار باید هزینه های جانبی دیگری نیز در خصوص آنها پرداخت کرد.

هم اکنون که با انواع کانتینر آشنا شده اید می توانید کانتینر وارداتی  یا کانتینر صادراتی را انتخاب نمایید. و برای محموله ها و محصولات مختلف از آن ها استفاده نمایید.